ماینر بیت کوین USB روشی برای استخراج بیت کوین با هزینه کمتر

ماینر بیت کوین USB روشی برای استخراج بیت کوین با هزینه کمتر

بیت کوین روز به روز محبوب تر می شود و به همین دلیل هم افراد بیشتری جذب سرمایه گذاری روی آن می شوند. برخی از سختی کار استخراج بیت کوین صرف نظر می کنند و به جای آن به خرید و فروش بیت کوین می پردازند. سختی کار استخراج به اندازه ای سخت شده است که با کامپیوتر شخصی، واحد پردازشگر کارت های گرافیک و حتی ماینر های ASIC که مخصوص این کار ساخته شده اند هم نمی توانید به سادگی بیت کوین استخراج کنید. شاید در چند سال قبل تر که هنوز بیت کوین آنقدر جا نیافتاده بود می شد حتی با یک کامپیوتر شخصی ضعیف هم بیت کوین استخراج کرد ولی حالا چنین کاری شدنی نیست. در حالی که سیستم خود را برای حل بلاک های زنجیره بلاک ها آماده به کار می کنید، کلی هزینه برای شما تولید می شود که حتی ممکن است نسبت به سودی که از استخراج بیت کوین بدست می آورید هم بیشتر شود و در چنین حالتی به نظر ماینر بیت کوین USB که کوچک است، مصرف برق کمی دارد و سرعت آن نسبت به بعضی روش های استخراج بیشتر، چاره کار باشد.

مقایسه بهترین ماینر های بیت کوین USB

نام مدل قدرت تولید هش قیمت (حدودی)
Sapphire Miner ۳۳۰ MH/s ۱۵۰ هزارتومان
GekkoScience ۸ GH/s ۲۵۰ هزارتومان
Avalon Nano 3 ۳٫۶ GH/s ۱۰۰ هزارتومان
Bitmain Antrouter ۵٫۵ GH/s ۳۰۰ هزارتومان
۲۱ Computer ۹۰ GH/s ۲ میلیون تومان

ماینر بیت کوین USB در ابعاد کوچک

در ابتدا ماینر های بیت کوینی که بازار آمدند شبیه به فلش های USB بودند و یک چیپست استخراج هم روی آن سوار بود. ظرفیت این ماینر ها خوب بود و کارایی بالایی در ابعاد کوچک گنجانده شده بود. سرعت ماینر های بیت کوین USB در حدود ۳۰۰ تا ۴۰۰ مگاهش بر ثانیه بود ولی این مقدار با توان پردازشی واحد های پردازشگر گرافیکی (کارت های گرافیک) که برای اهداف مشابهی در چند سال اخیر مورد استفاده بوده است، قابل مقایسه بود.

پس از عرضه شدن ماینر بیت کوین USB دستگاه خوبی به نام RedFury عرضه شد که قدرت هش آن ۲.۶ گیگاهش بر ثانیه بود. یک تکه پلاستیک سرعت و ظرفیت بیشتری نسبت به یک کامپیوتر شخصی و کارت گرافیک آن که برای احرای بازی های به روز استفاده می شد، داشت. قصد داریم که بگوییم، چنین ظرفیت هایی برای آن زمان بسیار خوب و کارآمد به حساب می آمد.

سال بعد، نبرد بین ماینر یک گام جلوتر گذاشت. یکی از کمپانی ها ادعا کرد که ابزاری به نام HexFury با قدرت تولید هش ۱۱ گیگاهش بر ثانیه دارد که حتی می تواند تا ۱۵ گیگاهش بر ثانیه ننیز ارتقا یابد. تصور کنید، در حدود ۵.۷ برابر نسبت به به مدل قبل رشد پیدا کرد. HexFury در آن زمان بسیار کارآمد و سریع به حساب می آمدند ولی حالا در سال ۲۰۱۸ کاملا منسوخ شده اند.

آیا امروزه خرید ماینر بیت کوین USB به صرفه است؟

استفاده از سخت افزار و دستگاه های بروز برای استخراج ارز های رمزپایه ضروری است. برای حل کردن زنجیره های بلاک با داشتن تجهیزات از رده خارج شده نه تنها موفق نمی شوید بلکه حتی متحمل ضرر خواهید شد.

ماینر بیت کوین USB قدمی در را استخراج هر چه سریع تر بیت کوین و البته در ابعاد کوچک است. به عبارت دیگر این ماینر ها فضای کمی در اتاق شما را اشتغال می کنند، مصرف برق کمی دارند و قبض برق کمتری روی دست شما می گذارند. اما خوب استخراج بیت کوین مانند مسابقه برای پیدا کردن طلاست و افراد سعی دارند بیشتر درگیر آن شوند. در نتیجه سرعت انجام این کار مدام افزایش می یابد و کار برای تجهیزات اولیه سخت تر می شود. افرادی که فضای بیشتر و تجهیزات بیشتری دارند، بیت کوین بیشتری بدست می آورند و این موضوع باعث افزایش سختی استخراج می شود و نتیجه آن بی حاصل بودن تلاش هاست.

اما امروزه با توجه به ظرفیت و توان پردازشی ماینر های USB بیت کوین می توان روی آن ها به عنوان یک گام برای شروع کار استخراج نگاه کرد چرا که امروزه وافعا توانی برای قدرت نمایی ندارند و قدرت بیشتر دست ماینر های ASIC، استخر های استخراج و سرویس های استخراج ابری است.

اگر بخواهیم درآمد حاصل از استخراج با ماینر بیت کوین USB را حدود بزنیم چیزی در حدود ۵ تا ۱۰ هزار تومان در ماه نصیب شما می شود که البته هزینه های جانبی آن چیزی خیلی بیشتر از این مبلغ می شود.

[related_post themes="flat" id="36217"]

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *